SO AND SO...

Nå passerer jeg straks en måned som ansatt hos Krohnark. Vet ikke om det er lov å si, men på de få ukene har jeg lært mer om hva mitt fag innebærer enn 3 år med studier.. 

Virkeligheten kom ikke som noe sjokk for min del, ettersom jeg opparbeidet meg ett år med arbeidserfaring før jeg begynte å studere. Dog minnet det meg igjen på hvor lite virkelighetsforståelse mange studenter får gjennom sine studier. I mitt tilfelle er det lagt inn 2 uker med obligatorisk praksis i løpet av 5 år. De to ukene blir man ikke satt til annet enn å koke kaffe. 

Ukene hos Krohnark har vært hektiske og lærerike. Allerede første uken ble jeg satt på egne prosjekter, noe som viser deres tillit til meg. Det er en utrolig herlig følelse å endelig jobbe med interiørprosjekter som blir realistiske. Det å være omringet av positive, erfarne og inspirerende mennesker hver dag, gir meg mer enn nok motivasjon til å stå opp hver morgen. Ingen dag er lik, and I LOVE IT! 

Krohnark er om dagen på utkikk etter nye ansatte, passer Krohnen deg?

For mer informasjon KROHNARK

MASTERPROSJEKTET FORTSETTER...
I tillegg til jobben hos Krohnark, arbeider jeg med min masteroppgave. For to uker siden møtte jeg Redningsselskapet for å diskutere et eventuelt samarbeid. Det har vært snakk om samarbeid mellom Redningsselskapet, Tryg, Norges Livredningsselskap og meg. Dessverre viser det seg at en av samarbeidspartnerene ikke ser nødvendigheten i å designe et nytt tiltak - så da faller jeg ut av samarbeidet. Det betyr ikke at jeg ikke skal fortsette med mitt prosjekt, men at jeg står mer alene og muligens må søke etter andre samarbeidspartnere/sponsorer. 

Fremdriftsplanen til mai 2018 er allerede klar, så den ekstra tiden jeg har på kvelder og i helger de 6 månedene fremover, skal brukes til videre arbeid med prosjektet.  


MIN MASTER I DESIGN: DESIGNE ET FOREBYGGENDE SIKKERHETSTILTAK VED FALL FRA BRYGGE/LAND I
VANN/SJØ - FOR Å UNNGÅ DRUKNINGSULYKKER