HOUSES FOR SALE !

De siste ukene har jeg jobbet med et spennende prosjekt. 3 nye eneboliger skal føres opp i hjertet av Sveio Sentrum! Ettersom boligene ikke er bygget, hadde utbygger behov for 3D visualiseringer for å vise til aktuelle kjøpere.

Opus Arkitekter har tegnet boligene og området rundt. Videre har jeg utarbeidet 3D visualiseringer og utformet et enkelt salgsprospekt. 

For mer informasjon, se prospektet over. 


ENGLISH

For the past weeks I have worked on an exciting project. 3 new houses is to be built in the heart of Sveio center! The houses aren't built yet so the developer needed 3D visualizations to show to potential buyers.

Opus Architects have designed the houses and surrounding area while I have made 3D visualizations and designed a sales prospect.

For more information about the project - see the prospectus above.