NORTHERN LIGHTING DESIGN AWARD 2016

"Har du et genialt lampekonsept du ønsker å vise? Kanskje du bare laget en kul funksjonell belysning ingen noensinne har kommet opp med før, eller har du rett og slett laget et vakkert lampe-ikon? La oss se dine kreasjoner!"

Fin omtale fra Northern Lighting på Facebook

Som en moderne og ung nordisk lampeprodusent, er Northern Lighting alltid på jakt etter de mest originale, nyskapende, varige og bærekraftige ideene for belysning.  Før jul meldte jeg lampen min, Two Dee / Three Dee, på deres årlige konkurranse for unge designere. Forrige uke fikk jeg svar.

De ville takke meg for at jeg deltok i forbindelse med deres designkonkurranse. De mottok 150 bidrag fra 120 designere fra mange ulike land. Northern Lighting har i noen år arrangert konkurranse for unge designere, i år var det et generelt høyt nivå på ferdigheter og konseptpresentasjoner - og derfor vanskelig å velge finalister.

Two Dee / Three Dee

Two Dee / Three Dee

Jeg vant dessverre ikke konkurransen, men de ønsket å gi meg en velfortjent oppmerksomhet med en flott fjerdeplass! Med det følger en rekke publikasjoner på sosiale medier, og på deres hjemmeside. Dette er veldig stas!

Omtalen ligger også på deres nettside og på Instagram

Les mer om Northern Lighting og deres produkter HER

________________________

"Do you have an ingenious light concept you want to show? Maybe you just made a cool functional lighting object nobody has ever come up with before, or simply made a beautiful lamp icon? Let's see your creations!"


As a contemporary and young Nordic lamp producer Northern Lighting is always searching for the most original, innovative, lasting and sustainable ideas for lighting to present to the world. Before Christmas I signed my lamp, Two Dee / Three Dee, up for Northern Lighting's annual competition for young designers. Last week I got an answer.

They wanted to thank me for participating in their design competition. They received 150 contributions from 120 designers from many different countries. Northern Lighting has for some years, held competition for young designers, this year there was a generally high level of skills and concept presentations - and therefore difficult to select the finalists.

Unfortunately I did not win the competition, but they wanted to give me a well-deserved attention with a great fourth place! 

Read more about Northern Lighting and their design HERE