ASK

Vi tilbringer mye tid rundt spisebordet i disse dager. De siste par månedene har jeg hatt som fokus å designe et møbel som kan bidra til en bedre ergonomisk sittestilling. I tillegg har vakre Norge mange naturlige ressurser, blant annet tilgangen til rikelig med skog og ull - dette er lagt til grunnlag for designprosessen til benken ASK.

Foto: Bjarte Bjørkum

Foto: Bjarte Bjørkum

En vippefunksjon er lagt til i to adskilte seter. På den måten vil man konstant være i bevegelse, noe som er godt for blodomløpet. For de spesielt interesserte kan jeg tilføye - man forbrenner kalorier ved å sitte. For de som bryr seg om sånn.. 

Foto: Bjarte Bjørkum

Foto: Bjarte Bjørkum

ASK er en attraktiv og luftig benk designet for å sitte komfortabelt rundt spisebordet. Uttrykket er luftig med rene linjer, og kan assosieres til 50-tallets enkelhet - men i en moderne utgave. Selv om den er enkel i sin utforming, skiller den seg ut med sine nøye gjennomtenkte detaljer, og kan betraktes fra alle sider. 

Foto: Bjarte Bjørkum

Foto: Bjarte Bjørkum

Foto: Bjarte Bjørkum

Foto: Bjarte Bjørkum

ASK er laget av ask. Stoffet heter Divina MD og er sponset av Kvadrat.dk.

Benken passer perfekt i både private og offentlige miljøer.