TAKK FOR MEG

Da var tiden inne for å takke for seg etter mange år som studentrepresentant for Arkitektenes Fagforbund. Det har vært noen lærerike og morsomme år, som jeg ikke ville vært foruten.

I løpet av de siste 3 årene har jeg møtt mange nye mennesker, både studenter og mennesker som arbeider innen design og arkitektur. Jeg har også sittet i styret i to år, hvor lærdommen har vært enda større. Til tross for at dette var noe jeg stilte meg kritisk til den gangen jeg fikk forespørsel om å overta, er jeg i dag evig takknemlig for at jeg til slutt valgte å si ja. 

Sjekk den flotte gjengen jeg har forholdt meg til de siste månedene! 

Sjekk den flotte gjengen jeg har forholdt meg til de siste månedene! 

Jeg har reist på turer i inn- og utland og fått mange nye venner og bekjente. Lært om organisasjonsarbeid, om det å sitte i et styre, om å arrangere store eventer, om det å være tillitsvalgt osv osv osv osv osv. Det er vemodig å måtte takke for meg for denne gang, men nå skal jeg inn i et nytt kapittel, og ønsker å disponere tiden min annerledes.