HAGEN

Besøkte Trondheim her forleden i forbindelse med et møte. Jeg ble anbefalt å ta turen innom HAGEN. HAGEN er et nytt matkonsept som ligger sentralt til på Bakklandet.

// I visited Trondheim last week. I was advised to stop by HAGEN. HAGEN is a new food concept centrally located at Bakklandet.

Gul juice og avocado og tomat sandwich

Gul juice og avocado og tomat sandwich

Konseptet er basert på sunne, lokale råvarer. Alt på menyen er vegetarisk. Jeg bestilte en avokado og tomat-sandwich. Den ble servert med et smakrikt proteinbrød, som i tillegg var glutenfritt. En herlig vegenaise og ferskpresset sitron satte spissen på denne herligheten. Som drikke bestilte jeg ferskpresset "gul juice" (innhold: gulrot, sitron, eple og ingefær).

// The concept is based on healthy, local produced food. Everything on the menu is vegetarian. I ordered an avocado and tomato sandwich. It was served with a taste rich protein bread, which in addition was gluten free. A delightful vegenaise and freshly squeezed lemon put the tip on that glory. I ordered freshly squeezed "yellow juice" (content: carrot, lemon, apple and ginger).

healthy fresh juice

Man skulle tro at dette ville koste en formue, men for dette sunne, økologiske og smakfulle måltidet betalte jeg kun 135,- (!!) Man kan velge å spise inne, eller ta med.

// You would think that this would cost a fortune, but for this healthy, organic and tasty meal I paid only 135, - ($16) One can choose to dine indoors or as take away.

hagen trondheim bakklandet

GJENSPEILENDE INTERIØR

Allerede fra utsiden viser de til konseptet sitt ved å ha plassert et bedd og hageredskaper i front av inngangen. HAGEN hører til i et flott, lyst og sjarmerende lokale. Interiøret er enkelt, noe som speiler det de står for. Det er brukt naturlige materialer som tre og glass. Smarte løsninger for oppheng av menyer, og ingrediensene blir brukt som pynt i hyllene. I tillegg gror de egne planter inne i lokalet.

// INTERIOR
Already from the outside they show to its concept by having a slipway and garden tools in front of the entrance. HAGEN is located in a great, bright and charming local. The interior is simple, which reflects what they stand for. They've used natural materials like wood and glass. Smart solutions for suspension of menus, and the ingredients are used as part of the decorations. In addition, they grow their own plants inside the location.

hagen bakklandet trondheim

God service, gode smaker og et konsept som er veldig in i tiden. Befinner du deg i Trondheim, anbefaler jeg deg å ta turen innom HAGEN! 

// Good service, good taste and a concept that is very in these days. If you're in Trondheim, I recommend you to stop by HAGEN!

 

C