KRITT HVITT

Jeg er glad i rene flater, men savner at vi våger litt mer når det kommer til farger og kontraster her i skandinavia. Ettersom jeg leier, har jeg ingen mulighet til å gjøre store forandringer hverken når det kommer til maling eller oppheng. Jeg har som sagt ikke store plassen, så for å gjøre det beste ut av det jeg har, har jeg bestemt meg for å sette sammen et lite kontorhjørne i hvitt. Da gjør det ikke mye utav seg, og rommet vil virke luftigere. 

// I love clean surfaces, I wish Scandinavians could dare a little bit more when it comes to colors and contrasts. Since I rent, I dont have the chance to make big changes neither when it comes to painting or hanging things on the walls. I have mentioned that don't have a lot of space, so to make the best of what I have, I've decided to put together a small office corner in white.

Skrivebord m/oppbevaring fra IKEA, Panton Chair fra Vitra, AJ gulvlampe fra Louis Poulsen, Vipp13 søppelbøtte, AJ bokstavkopp fra Design Letters.

Skrivebord m/oppbevaring fra IKEA, Panton Chair fra Vitra, AJ gulvlampe fra Louis Poulsen, Vipp13 søppelbøtte, AJ bokstavkopp fra Design Letters.

Skrivebordet inkluderer en skuffe til oppbevaring, noe som trengs på liten plass. Panton Chair er kun 41 cm i setehøyde, og hjelper slik at jeg ikke slår knærne opp i skuffen hver gang jeg skal endre sittestilling. Jeg liker å leke meg med hvitt. Hvit er ikke bare hvit, og blandes ulike hvittoner gir det et fint og harmonisk spill, samtidig som det er fint å tilføre kontraster som svart, betong og tre. 

// The desktop includes a drawer for storage, which is necessary in such a small space. Panton Chair is only 41 cm in seat height, that helps me from turning my knees up in the tray every time I change my position. I like to play with white. White is not just white. Different white tones in a mix gives a nice and harmonious expression while it's nice with contrasts like black, concrete and wood.

INSPO
Utover høsten vil nok veggen bli fylt med inspirasjonsutklipp fra magasiner og blogger alt etter hvilke oppgaver jeg arbeider med. Fin måte å holde hodet og tankene i gang på, samtidig som det er dekorerende. 

// Throughout the autumn my walls are most likely to be filled with inspiration from magazines etc.
Great way to keep your head and your mind going +  it is decorating.

Kork er fint og naturlig i utseende, og en genial måte å henge opp inspirasjon på uten å ødelegge veggen.  Bildet er tatt fra www.cameralink.se

Kork er fint og naturlig i utseende, og en genial måte å henge opp inspirasjon på uten å ødelegge veggen.  Bildet er tatt fra www.cameralink.se

KORKEKUNST
Kork er genialt, og veldig in i tiden! For det første er det en genial måte å hente inn naturlig materiale til hjemmet. For det andre veier ikke kork mye i vekt, og gir dermed den perfekte muligheten til oppheng på vegg. Kork kan enkelt henges opp med lærertyggis eller tynne knappenåler. Videre derfra kan man henge opp så mye inspobilder man ønsker. 

// Kork is brilliant, and very in! Firstly, there is an ingenious way to recoup natural materials for the home. Secondly cork doesn't have much of a weight, and that gives you the perfect opportunity for hanging things on the wall. Cork can be easily hooked up with teacher gum or thin pins. From there you can hang up as many inspopictures as you want.

Tips:
Kjøp 4 pk kuvertbrikker i kork fra IKEA (29,-) Klipp til og sett sammen så mange du trenger for å lage en korkvegg. Organisert oppheng. Bildet er tatt fra thesuperordinary.com

Organisert oppheng. Bildet er tatt fra thesuperordinary.com

OPPHENG MED LINJER
Organiser gjerne oppheng slik at det blir et rent og ryddig uttrykk. Tenk på oppheng på samme måte som med innrammede bilder. Ha klare linjer. Det er et av hovedprinsippene til oss som arbeider med interiør, enten vi setter sammen møbler eller jobber med styling. Innramminger og soner er bra for å beholde et ryddig uttrykk samtidig som vi kan være litt vågale innad med mønster og farger. 

// Organize suspension so that the appearance become clean and tidy. Think of suspension in the same way as with framed pictures. Lines. It is one of the main principles to us working with interior, whether we put together furniture or working on styling. Framing and zones is a nice way to keep a tidy appearance while still being able to be a little bit crazy inside the lines, with patterns, colors and materials.

Jeg er klar for høsten og nye utfordringer // I'm ready for fall and new challenges!

 

C