FRIENDLY MINIMALISM

Jeg har lagt min elsk på den svenske møbelforhandleren ASPLUND. Deres egen møbelkolleksjon er som tatt ut fra en annen verden. Med filosofien "friendly minimalism" serverer de tidløs design og en herlig mix av kvalitetsmateialer som stein, metall og glass som har blitt satt sammen på nye og interessante måter. Rene, elegante linjer som aldri kommer til å gå av moten. Møblene er for det meste håndlaget og produsert i Sverige - Prisene er deretter, men så verdt det. Ett enkelt møbel gjør i seg selv et helt rom.

// I've laid my love at the Swedish furniture retailer ASPLUND. Their furniture collection is caught from another world. With the philosophy of "friendly minimalism" serves the timeless design and a delightful mix of quality materials as stone, metal and glass that have been put together in new and interesting ways. Clean, elegant lines that never go out of style. The furniture is mostly hand-made and manufactured in Sweden - High price class, but so worth it. One single piece of furniture in itself makes the entire room.

FRAME, designet av svenske Anya Sebotn og Eva Lilja-Lövenheilm for ASPLUND Collection. Les mer på www.asplund.org

FRAME, designet av svenske Anya Sebotn og Eva Lilja-Lövenheilm for ASPLUND Collection. Les mer på www.asplund.org

ASPLUND har 25 årsjubileum i år. Michael og Thomas Asplund startet et galleri for møbler i Stockholm i 1990. Videre har galleriet utviklet seg til å bli møbelbutikk og Stockholms designstue som tar til seg designere fra inn- og utland. Norske Daniel Rybakken og Andreas Engesvik har blant annet designet lampen Light Tray

// ASPLUND is celabrating their 25 anniversary this year. Michael and Thomas Asplund started a gallery for furnitures in Stockholm in 1990. Further, the gallery has evolved to become a furniture shop and Stockholms design lounge that cooperate with local and international designers. The two norwegian designers Daniel Rybakken and Andreas Engesvik designed the lamp Light Tray for ASPLUND COLLECTION in 2012 .

LIGHT TRAY designet av norske Daniel Rybakken og Andreas Engesvik for ASPLUND Collection. Les mer på www.asplund.org

LIGHT TRAY designet av norske Daniel Rybakken og Andreas Engesvik for ASPLUND Collection. Les mer på www.asplund.org

Jeg hadde mitt første møte med disse herlighetene for noen år siden da interiørbutikken jeg arbeider i tok til seg merket, og har siden tilført flere møbler på ønskelisten. Blant annet konsollbordet LUC som ble familiemedlem av LUC-kolleksjonen tidligere i år. Tanken til designerene var å kombinere 3 materialer og samtidig beholde den elegante og minimalistiske look'en. 

// I had my first encounter with these delights a few years ago when the interior shop I work in took down the brand. I've been in love ever since and I have added a lot of furnitures to my wish list. Among other the console table LUC that have been a family member of LUC Collection since earlier this year. The designers idea behind LUC was to combine 3 materials while retaining the elegant and minimalistic look.

                                           LUC konsollbord av  Mats Broberg & Johan Ridderstråle for ASPLUND Collection. www.asplund.org

                                           LUC konsollbord av Mats Broberg & Johan Ridderstråle for ASPLUND Collection. www.asplund.org

TATI COAT RACK av Johan Ridderstråle & Mats Broberg for ASPLUND Collection. www.asplund.org

TATI COAT RACK av Johan Ridderstråle & Mats Broberg for ASPLUND Collection. www.asplund.org

TATI MIRROR også av J ohan Ridderstråle & Mats Broberg for ASPLUND Collection. www.asplund.org

TATI MIRROR også av Johan Ridderstråle & Mats Broberg for ASPLUND Collection. www.asplund.org

Jeg falt pladask for TATI MIRROR for noen år siden. Det kommer i fargene anthracite, hvit, lilla, olivengrønn, brun, mørk blå og oransj, og er en enkel måte å tilføre farge til et rom på. Det står på ønskelisten også den dag i dag. Jeg gleder meg til å følge ASPLUND COLLECTION videre i framtiden.

// I fell in love with TATI MIRROR a few years ago. As the rest of ASPLUNDS collection it can be delivered in these colors: anthracite, white, purple, olive green, brown , dark blue and orange - easy way to add color to a room. It 's still on my wish list today. I look forward to follow ASPLUND COLLECTION in the future.

 

C