KVADRAT

I forbindelse med Stockholm Furniture Fair 2016, har jeg den ære av å bli sponset av tekstilprodusenten Kvadrat Norge. Det gleder meg at Kvadrat velger å sponse nettopp mitt prosjekt. Det betyr at de har troen på møbelet jeg designer - supert komplement. Jeg gleder meg til å presentere for aktuelle produsenter, og alle andre, i februar!

Kvadrat er Europas ledende produsent / leverandør av designtekstiler. 

Deres tekstiler er av høy kvalitet, de er moderne og kan anvendes i både private og offentlige rom. Designet deres gjenspeiler dedikasjonen de har for å pushe det estetiske, teknologiske og kunstneriske innenfor deres fagfelt. Tekstilene er preget av enkelhet, farger og innovasjon.

De samarbeider med ledende designere, arkitekter og kunstnere. Produktene spiller også en ledende rolle i mange av verdenes mest kritikerroste arkitektoniske bygg som Swiss Re i London - Museum of Modern Art, New York - Walt Disney Concert Hall, Los Angeles - Reichstag, Berlin - Guggenheim-museet i Bilbao og Guangzhou operahus i Kina.

For mer informasjon, se kvadrat.dk