AFAG

 Invitasjon jeg har laget til arrangement som skal holdes 22. Oktober for studentene i Bergen. 

Invitasjon jeg har laget til arrangement som skal holdes 22. Oktober for studentene i Bergen. 

For snarere 2 år siden sa jeg meg villig til å være studentrepresentant for Arkitektenes Fagforbund (AFAG). Helt ærlig, så var det i grunn ikke noe jeg ønsket der og da, men i dag er jeg glad ingen andre ville ta på seg rollen den gangen. Jeg trives veldig godt i rollen, og har i tillegg tatt på meg rollen som studentenes representant i styret. Det er fint å få muligheten til å arrangere events for mine medstudenter, samtidig som jeg får utvidet mitt nettverk i møte med erfarne og kommende arkitekter.

Skolene i Bergen har tidligere prøvd seg på samarbeidsprosjekter som ikke har slått helt gjennom, på grunn av dårlig planlegging. 22. oktober arrangerer vi, tradisjon tro, sammenkomst for alle arkitektstudenter i Bergen. BAS og KHiB går sammen, noe som gir studentene muligheten til å bli kjent med hverandre og hverandres fagfelt, ettersom vi ikke ser noe særlig til hverandre ellers i studietiden. 

ERIKSEN SKAJAA ARKITEKTER
I år har vi fått med oss arkitektkontoret Eriksen Skajaa Arkitekter, noe vi gleder oss veldig til! Joakim Skajaa skal fortelle om interiør og arkitekturprosjekter de har arbeidet med den siste tiden, og forhåpentligvis fordype studentene i hvordan disse to fagfeltene utfyller hverandre. De har blant annet innredet Festspillene i Bergen sine lokaler og Pepper butikkene. 

 Festspillene i Bergen sine lokaler. 

Festspillene i Bergen sine lokaler. 

 Innredning Pepper Strandgaten.

Innredning Pepper Strandgaten.

 

C